Η εταιρία μας
 

Καλώς ήρθατε στην Omikron Pro Audio 
 

Η Omikron Pro Audio δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού ήχου αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους. Έχοντας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία προσφέρει όχι μόνο προιόντα αλλά ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

 

 

Σκοπός της Omikron Pro Audio είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες του ήχου και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους γνωρίζοντας πάντα τις ανάγκες της αγοράς αλλά και την συνεχή εξέλιξη της.

 

Με γνώμονα την ανάγκη υψηλού επιπέδου προιόντων αλλά και υπηρεσιών απο τους πελάτες της, η Omikron Pro Audio αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους όπως η Aviom, κατασκευάστρια συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης ήχου και personal audio mixers, η Klark Teknik ,με τους ποιοτικούς επεξεργαστές ήχου και η Midas με τις κορυφαίες αναλογικές και ψηφιακές κονσόλες ήχου στον κόσμο.

Η Omikron Pro Audio είναι περήφανη που έχει συμβάλλει με τον τρόπο της σε κάποιοες απο τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ελλάδα με τα σπουδαιότερα ονόματα του χώρου όπως τον Γ. Νταλάρα, την Χ. Αλεξίου, τον Γ. Σπανό, τον Γ. Πλούταρχο, τον Α. Ρέμο και πολλούς άλλους. 
Εκτός αυτού έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης ηχητικού εξοπλισμού και εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων για να υλοποιηθούν projects όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Παλλάς κ.α..
Τα κορυφαία προιόντα των οίκων που αντιπροσωπεύουμε προτιμούν και οι καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως οι Depeche Mode, οι AC DC, οι Pink Floyd κ.α.

 
 
     
 
Ονοματεπώνυμο:
Διεύθυνση E-Mail:
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
 
03/08/2010 AllFrame Aviom
Καινούργια ψηφιακή λύση της AVIOM!
Περισσότερα
 
09/07/2010 MIA PRO6 ΣΤΟ STAGE ΤΩΝ PEARL JAM
Περισσότερα
 
28/06/2010 O Nick Williams απο την AVIOM
«Στην Aviom δεν ανακαλύψαμε το personal monitoring, ανακαλύψαμε όμως την ψηφιακή του εφαρμογή...»
Περισσότερα
 
23/06/2010 ΟΙ MEGADETH ME MIDAS
Οι Megadeth ροκάρουν με Midas PRO6
Περισσότερα
 
16/06/2010 Η MIDAS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ PRO3 και PRO9
Περισσότερα
 
03/06/2010 XL8 ΓΙΑ ΤΟ NOEL GALLAGHER
Δύο Midas XL8 για τον Νoel Gallagher
Περισσότερα